Project Description
•PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY•
MYCIE I DEZYNFEKCJA ZAKŁADÓW PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
Utrzymanie czystości zakładów przemysłu spożywczego wymaga specjalistycznej wiedzy i narzędzi. Jest to proces, którego nie można wykonać niedokładnie, ponieważ od jego jakości zależy bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności, która trafia na nasze stoły. Dlatego tak ważne jest skorzystanie z eksperckiej wiedzy lub też specjalistycznych firm posiadających doświadczenie w przeprowadzaniu tego typu prac.
Współpracując z Radex Serwis możesz liczyć na:
Warto wiedzieć!
Każdy zakład przemysłu spożywczego jest inny, to co je różni to przede wszystkim typ produkcji, którą się zajmują. Wytwarzają one różnego rodzaju żywności, stosując przy tym wiele specjalistycznych i charakterystycznych dla danego modelu produkcji urządzeń, które wymagają wiedzy i eksperckiego podejścia podczas przeprowadzania procesów mycia i dezynfekcji.
Nie istnieje jedna uniwersalna metoda czyszczenia, która wszędzie zda egzamin. Dlatego też Radex Serwis posiada opracowane procedury utrzymania czystości we wszystkich gałęziach przemysłu spożywczego począwszy od przetwórstwa mięsa, ryb, owoców i warzyw poprzez piekarnie, producentów mleka, na browarach i przemyśle napojowym skończywszy.
Jednak nawet ten podział nie jest uniwersalny i metody dla każdej branży są, we współpracy z naszymi ekspertami, dostosowywane do wymagań konkretnego zakładu.
Nasze usługi świadczymy m.in. w zakładach:
Przetwórstwa Mięsa
Przetwórstwa Ryb
Cukierniczych Piekarniczych
Zakładach Browarniczych
Zakładach Napojowych
Zakładach Mleczarskich
Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego
Kuchniach Restauracyjno-Hotelowych
Produkujących Karmę dla Zwierząt
Produkujących Mrożonki
WYCENA USŁUGI
Poproś o kontakt z naszym przedstawicielem,
w sprawie nawiązania współpracy.